Ronald Nijenhuis

Ik ben Ronald Nijenhuis, 49 jaar en woon in Teuge. Ik ben getrouwd met mijn lieve vrouw Lucie en heb 3 fantastische dochters, waarvan 1 dochter ons pleegkind is. Ik ben geboren in de mooi Hanzestad Deventer waarna wij in 2004 naar Duitsland verhuisd zijn. Hier hebben wij ruim 10 jaar gewoond en na diverse omzwervingen in 2019 zijn wij weer teruggekeerd naar onze roots en hebben wij een fijn huis in Teuge gevonden. Ik ben nog steeds in loondienst maar werk sinds kort ook vanuit ons huis in Teuge. Hier ben ik mijn bedrijf ‘Een Goed Idee’ begonnen. Waarom? Omdat ik het heerlijk vind om te creëren en van niets iets te maken. Daarnaast heb ik er plezier in om andere mensen op weg te helpen.

Heb jij een goed idee waardoor de wereld ook een beetje mooier wordt, dan word ik helemaal enthousiast en kan ik je een speciaal tarief aanbieden. Ik wil graag zo laagdrempelig mogelijk blijven. Een persoonlijke en no-nonsense benadering voor mij het beste. Tot slot is mijn grote hobby alles wat met de natuur te maken heeft. Zo weet ik veel van kruiden, heb een grote moestuin, fermenteer en weck er lekker op los en sta nog steeds versteld van de kracht van de natuur. Dat dit mijn hobby is zou je op kunnen vallen wanneer je op deze site een beetje gaat rondneuzen.

Van niets iets maken, daar gaat mijn bloed sneller van stromen!

Mijn beweegredenen

Bij mij geen loze, dure en onbegrijpelijke woorden. Ik hou van eerlijk zaken doen, puur natuur zeg maar!  Ik probeer altijd zo “ecologisch” mogelijk te werk te gaan. Dit zie je terug in bijvoorbeeld verpakkingen met een kleine of geen milieu impact. Sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen vind ik belangrijk en het liefste ontwikkel ik concepten waar iedereen blij van wordt maar ook werkelijk een toegevoegde waarde hebben.  

Ik werk eigenlijk altijd op basis van dezelfde principes. Ik doe wat ik beloof, ben gedreven en betrokken. Ik heb een no-nonsense en pragmatische instelling maar zoek altijd naar de beste en voor jou betaalbare mogelijkheden en werk vooral naar één doel toe: “Getting the job done.”  

Kernwoorden

No-Nonsens

Bevlogen

Pragmatisch

Laagdrempelig

Respect voor natuur en mens

Betrouwbaar

Doen wat je belooft

Eerlijk zaken doen

Neem contact op met mij

Heb jij een goed idee of een vraag? Dan kom ik graag met je in contact!

2023 © Copyright: Een Goed Idee! BV