Mijn tarieven? Deze staan gewoon online

Ik hou van transparantie en openheid. Daarom staan mijn tarieven ook gewoon online. Ik vraag eerlijke tarieven en ben er niet op uit om zo veel mogelijk geld te verdienen. Wat je vraag of opdracht ook is, dat maakt niet uit. Wel maak ik onderscheid in het aantal uren dat ik voor je aan de slag mag. Hoe meer uren, hoe voordeliger het tarief!

Eerlijk zakendoen en wederzijds vertrouwen zijn voor mij belangrijke voorwaarden!

Goed op weg

€ 59,00 p/u

Je bent goed op weg en weet wat er moet gebeuren, wil even sparren of je hebt enkele vragen of kleine opdrachten en minimale ondersteuning nodig. Ook wanneer er te veel tegelijk op je afkomt kan ik je helpen richting te geven of ontlasten door bepaalde werkzaamheden over te nemen. Bottomline, ik help je graag!

Tijdsinspanning van 0 tm 10 uur

Gerichte opdrachten

€ 49,00 p/u

Oké, je weet precies wat er moet gebeuren maar loopt over van de post-It’s en todo lijstjes. Ik neem een aantal actiepunten van je over. Deze actiepunten voer ik voor je uit en koppel ik bij afronding terug. Natuurlijk overleggen wij alles vooraf en weet jij waar ik mee bezig ben en met welke kosten je ongeveer rekening moet houden.

Tijdsinspanning 11 tm 25 uur

Handen uit de mouwen

€ 39,00 p/u

Je stroomt over van de ideeën en komt nergens aan toe en ik ga je intensief helpen. Je geeft mij de opdracht(en) jouw idee gestalte te geven en ik doe daarvoor wat nodig is om tot resultaat te komen. Natuurlijk staan wij altijd in contact en zorg ik ervoor dat jij van alles op de hoogte bent zodat er geen tijd verspild wordt.

Tijdsinspanning vanaf 25 uur

Overige mogelijkheden

Fixed prijs

Jij wil precies weten waar je aan toe bent. Ik maak vooraf een offerte waarin ik ook uitleg wat je van mij mag verwachten. Na akkoord van jou ga ik aan de slag en weet jij precies wat de kosten zullen zijn.

Wauw

Je beschikt over weinig middelen maar hebt een idee waar ook ik super enthousiast van wordt. Ik ga gewoon voor je aan de slag en wij zien later dan wel hoe wij tot overeenstemming komen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen door gedeeltelijk mede-eigenaar te worden, te zoeken naar een investeerder of wij zetten een crowdfund actie op touw. Hoe dan ook, wij komen er uit.

Noppes

Omdat ik vind dat wij met z’n allen de taak hebben om goede dingen in het leven te doen neem ik ook opdrachten aan waarvoor ik geen factuur stuur. Zo zal ik in totaal 15% van mijn tijd aan dergelijke opdrachten besteden. Dus heb jij een opdracht voor mij waar de wereld een stukje mooier of beter van wordt? Laat maar weten!

Neem contact op met mij

Heb jij vragen over mijn tarieven of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gewoon even contact met mij op!

2023 © Copyright: Een Goed Idee! BV