In 5 stappen van idee naar product of concept!

1) Vrijblijvend oriëntatie gesprek…

Goed bezig! Jij hebt een idee en mijn site heb je al gevonden. Wordt dit het begin van een mooie samenwerking?

Graag maak ik daarom kennis met je om samen jouw idee te bespreken. Natuurlijk vertel ik je over mijn achtergrond maar zitten wij er vooral voor jou en wil ik graag meer over jou en je idee weten. In welke fase sta je en hoe serieus zijn je plannen maar vooral: wat is jouw idee?

Wil je een afspraak maken? Graag! Ik stuur jou vooraf een vragenlijst op zodat ik mij goed kan voorbereiden.

Geen zorgen, alles blijft vertrouwelijk want dit is mijn uitgangssituatie. Eerlijk zakendoen en vertrouwen zijn voor mij belangrijke voorwaarden. Maar, ik begrijp het goed hoor! Jouw idee wil je beschermen en op jouw verzoek haal ik een geheimhoudingsverklaring uit mijn map en ondertekenen wij deze.

Eerlijk zakendoen en vertrouwen zijn voor mij belangrijke voorwaarden!

2) Brainstormen en Plan van aanpak…

Oké, het oriëntatie gesprek liep goed. Jij enthousiast, ik enthousiast en zin om bezig te gaan. Samen gaan wij inventariseren wat er moet gebeuren en spreken wij af wat jij zelf wil gaan doen, welke begeleiding nodig is en wat ik voor jou mag gaan uitvoeren.

Op basis van deze inventarisatie breng ik vervolgens een offerte uit. Aan jou de keus wat er nu verder gaat gebeuren.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat ik niet de juiste persoon ben om jou op weg te helpen, dan breng ik je graag in contact met een andere partij waarvan ik denk dat zij jou wel verder kunnen helpen.

Ik help jouw idee uit te werken, zullen we beginnen?

3) Creatie…

Mooi, we gaan beginnen. Vanaf nu zijn wij een stapje dichter bij iets moois, iets vernieuwends, iets belangrijks, iets bijzonders maar vooral iets van jou! Wij hebben duidelijke afspraken gemaakt en jij en ik weten wat ons te doen staat. Dit is wel het allermooiste gedeelte van mijn werk: van niets iets maken. Daar word ik pas echt blij van! 

Van niets iets maken. Daar word ik zo blij van!

4) Realisatie…

Wij zijn mooi opgeschoten. Het concept staat. Het belangrijkste werk is gedaan maar onderschat niet wat er nu nog moet gebeuren. Alle lijnen worden uitgezet om jouw product, concept of idee te gaan produceren en uit te rollen. Ook hier worden heldere afspraken gemaakt en valt er veel geld te verdienen wanneer wij de juiste keuzes maken. Hier help ik je natuurlijk graag bij! 

Door een goede planning en strakke inkoop valt er veel te winnen!

5) Introductie…

Dat was even zweten en er is tot nu toe alleen maar geld uitgegaan. Hier gaat nu verandering in komen want jouw idee is klaar om geïntroduceerd te worden. Uiteraard pakken wij dit groots aan en kun je ook hier op mijn ondersteuning rekenen. Tijd om de wereld met jouw idee kennis te laten maken. 

Wij zijn zo ver, de wereld gaat kennismaken met jouw idee!

Neem contact op met mij

Heb jij een goed idee of een vraag? Dan kom ik graag met je in contact!

2023 © Copyright: Een Goed Idee! BV